Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 14 June 2011

khas untuk blogger girl sahaja!!!


Assalamualaikum ok kat sini ieka ada hal nak gtaw kat blogger girl just blogger girl je k kepada blogger boy mintak maaf ye "entry nie khas tuk girl sahaja" harap maklum ye hehe ok sebenarnya ieka nak ajak korg join satu team nie team ape ye?? ha team untuk "MENINGKATKAN PAGE RANKING" blog kita hehe nnt korg akan taw k so kalo korg berminat sila lar layari page kat bwh nie k Encik Robocop
n jgn lupa add fb nie skli taw page fb Encik Robocop segala persoalan akan terjawab setelah anda add fb tersebut
so jgn segan2 n malu2 untuk join kitorg yekalo masih x fhm ke apa jgn malu nak tnya pada ieka ye  insyaAllah ieka akan jwb persoalan anda tersebut but cuma satu soalan je anda x boleh tnya ieka iaitu "join team nie untuk apa??? n macam mana???" ha soalan 2 mmg ieka x leh nak jwb dgn detail yg ieka leh gtaw just untuk "meningkatkan ranking blog"  2 sj ye hehe kalo nak taw lebih detail hanya tuan punya badan sahaja yg boleh jwb soalan tersebut hihi kalo anda semua nak taw apa rahsia disebalik persoalan tersebut sila lah add fb n layari page yg ieka bg link 2 ye kalo masih x fhm sila klik kat sini page so terpulang pada anda semua samada nak join team tersebut or x "TIADA PAKSAAN OK"  btw "contoh ada kat bwh nie"




sekian terima kasih

see ya....=)










Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More